polish faruri

Orice sofer poate observa cum puterea farurilor scade in timp, atat de mult incat deplasarea poate pune probleme de siguranta. Din cauza particulelor de praf si mizerie din aer, dar si din vremii (ploaie, vant, zapada, etc.) farurile masinii devin mate. Efectiv lumina farurilor nu mai poate trece prin plasticul ingalbenit al farului si vizibilitatea pe timp de noapte se reduce considerabil.

Cand vizibilitatea se reduce considerabil este nevoie sa luam masuri pentru corectarea acesteia. Din fericire, nu este nevoie sa schimbam farurile sau geamurile acestora si aproape in toate cazurile este suficient sa trecem farurile printrun proces de polishare. Acesta este un proces simplu, de scurta durata si mult mai ieftin ca schimbarea farurilor.

Polish-ul profesional dureaza in medie 30 de minute si poate fi suficient pentru 7 ani daca se aplica si folie protectoare.


folie geamuri

Foliile auto sunt o solutie de infrumusetare si protectie pentru autovehicule, dar acestea sunt folosite si pentru a pune in valoare personalitatea soferului. Montajul de folie pe geamuri se realizeaza autorizatie RAR, folosind folie omologata.


spalare interior

Tapiteria scaunelor si banchetei se degradeaza in timp prin utilizarea intensiva sau se pateaza accidental. Curatarea interioara standard nu poate scoate petele ce apar in timp si din acest motiv este nevoie de o curatare profesionala folosind echipamente speciale.

Serviciul dureaza intre 30 de minute si 2 ore.